Actueel

Dood gewoon het einde?

In november 2018 werd dit boekje gepresenteerd, bij de slotmanifestatie van het platform Dood gewoon in Den Haag. Er staan ook een paar pagina’s in over mijn werk met Lied van mijn leven. Klik hier voor een pdf van dat artikel.

Omzien naar elkaar

In maart 2018 verscheen een inspirerend tijdschrift van Vrijzinnigen Nederland over Omzien naar elkaar. Willem van der Meiden interviewde mij als duo-voorzitter van Het Venster, één van de afdelingen van Vrijzinnigen Nederland, over  de manier waarop wij Omzien vormgeven. Klik hier voor de pdf van dat artikel.

Changing Face of Volunteering

Op 26 april is een prachtig boek uitgekomen over vrijwilligerswerk in de palliatieve zorg, met bijdragen uit vele landen in West- en Oost-Europa, Noord-Amerika, Afrika, Australië en India. Prof. Dr. Anne Goossensen en ik verzorgden de Nederlandse bijdrage. Hier te bestellen. Als je de code AMFLY1Q invoert krijg je 20% korting.

Ontstollend steen

Op 3 april 2018 verscheen het boekje ‘Ontstollend steen – rituelen bij het levenseinde’ dat ik samen met Marian van der Veen en Anne Goossensen schreef. We presenteerden het tijdens het symposium  ‘Rituele betekenissen: over de veranderingen van ritueel in deze tijd’ op de Universiteit voor Humanistiek. Het boekje is hier te bestellen.

Stabat Mater

In de Stille Week werkte ik als zangeres mee aan twee meditatieve bijeenkomsten in de Petrakerk in Veenendaal. Op Witte Donderdag (29 maart) zong ik enkele bijzondere liederen van o.a. Henk Harmsen. Op Goede Vrijdag (30 maart) zong ik het prachtige Stabat Mater van Vivaldi.